Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Wilsveen. Meer dan 25 jaar expertise!

Wilsveen Goedkoop Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Veur, Roeleveen, Voorburg, Leidschendam, Stompwijk, Nootdorp, Katwijkerlaan, Noukoop, Zoetermeer, Vlieland en bij u inWilsveen?

Voordelig Latex Spuiten Wilsveen.

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Wilsveen? Meer informatie over Wilsveen.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur gemakkelijk op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.