Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Steurgat. Meer dan 25 jaar expertise!

Steurgat Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Werkendam, Boven-Hardinxveld, Hardinxveld-Giessendam, Schans, Vijcie, Blaasbalg, Kille, Giessendam, Buurtje, Giessen-Oudekerk en bij u inSteurgat?

Latex Spuiten Met Compressor Steurgat. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Steurgat? Meer informatie over Steurgat.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wat is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten plafond? Vraag dan een prijs aan.