Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Noordzijde. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten Noordzijde

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Zuidzijde, Bodegraven, Weijpoort, Weijland, Oud-Bodegraven, Nieuwerbrug, Zwammerdam, De Bree, Waarder, Oudeweg en bij u inNoordzijde?

Latex Spuiten Of Rollen Noordzijde.

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het beste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Noordzijde? Meer informatie over Noordzijde.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten of rollen.