Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Noldijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond Noldijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Zwaantje, Wevershoek, Zwet, Heerjansdam, Barendrecht, Kleine-Lindt, Rijsoord, Kuipersveer, Kijfhoek, Sandelingen-Ambacht en bij u inNoldijk?

Latex Spuiten Of Rollen Noldijk.

Goedkoop latex spuiten.

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Het allerbeste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Noldijk? Meer informatie over Noldijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor plafond latex spuiten.