Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Loet. Meer dan 25 jaar expertise!

Loet Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Oudeland, Lekkerkerk, Berkenwoude, Zuidbroek, Ouderkerk aan den IJssel, Tiendweg-West, Opperduit, Nieuw-Lekkerland, Groot Hitland, Schuwacht en bij u inLoet?

Plafond Latex Spuiten Loet.

Is latex spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex

Latex verf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Loet? Meer informatie over Loet.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de hand rollen. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor plafond latex spuiten.