Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kleine-Lindt. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Kleine-Lindt

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Heerjansdam, Kijfhoek, Achter-Lindt, Kuipersveer, Wevershoek, Noldijk, Rijsoord, Puttershoek, Zwaantje, Heer Oudelandsambacht en bij u inKleine-Lindt?

Latex Spuiten Plafond Kleine-Lindt. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor de allerbeste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Kleine-Lindt? Meer informatie over Kleine-Lindt.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor kosten latex spuiten.