Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kinderdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten in Kinderdijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Elshout, Krimpen aan de Lek, Schuwacht, Ridderkerk, Tiendweg-West, Oude-Molen, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Sandelingen-Ambacht, Bolnes en bij u inKinderdijk?

Latex Spuiten Prijs Kinderdijk. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex

Latexverf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Kinderdijk? Meer informatie over Kinderdijk.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal absoluut geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor voordelig latex spuiten.