Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Heijplaat. Meer dan 25 jaar expertise!

Heijplaat Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Pernis, Carnisse, Poortugaal, Hoogvliet, Rhoon, Rhoonse Veer, Schiedam, Windas, Smitshoek, Meeuwenplaat en bij u inHeijplaat?

Latex Spuiten Plafond Heijplaat. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Heijplaat? Meer informatie over Heijplaat.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten met compressor? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.