Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hazerswoude-Dorp. Meer dan 25 jaar expertise!

Hazerswoude-Dorp Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Westeinde, Bent, Hogeveen, Voorweg, Benthuizen, Hazerswoude-Rijndijk, Gelderswoude, Rietveld, Weipoort, Groenendijk en bij u inHazerswoude-Dorp?

Latex Spuiten Met Compressor Hazerswoude-Dorp. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Tenslotte om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Hazerswoude-Dorp? Meer informatie over Hazerswoude-Dorp.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond perfect te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je zal dan ook geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.