Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Klem. Meer dan 25 jaar expertise!

De Klem Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Schuring, Strijen, Keizersdijk, Steenplaats, Cillaarshoek, Oudendijk, Numansdorp, Oudesluis, Strijensas, Middelsluis en bij u inDe Klem?

Latex Spuiten Prijs De Klem. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga daarom voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in De Klem? Meer informatie over De Klem.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Natuurlijk ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik zitten. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een offerte voor prijs latex spuiten.