Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Burgersdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten Burgersdijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in De Lier, Oostbuurt, Blaker, Lierhand, Nieuwe Tuinen, Gaag, Westerlee, ’t Woudt, Maasdijk, Honselersdijk en bij u inBurgersdijk?

Latex Spuiten Prijs Burgersdijk. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het allerbeste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Burgersdijk? Meer informatie over Burgersdijk.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten prijs.