Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bovenstad. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Bovenstad

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Ammerstol, Groot-Ammers, Liesveld, De Hem, Tussenlanen, Gelkenes, Ammerssluis, Bergstoep, Bergambacht, Bovenberg en bij u inBovenstad?

Kosten Latex Spuiten Bovenstad.

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Latexverf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Bovenstad? Meer informatie over Bovenstad.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor plafond latex spuiten.