Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bergstoep. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs in Bergstoep

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Bergambacht, Ammerstol, Tussenlanen, Ammerssluis, Bovenstad, Kadijk, Groot-Ammers, Benedenberg, De Hoek, Liesveld en bij u inBergstoep?

Airless Latex Spuiten Bergstoep. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achterblijft, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Bergstoep? Meer informatie over Bergstoep.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Er zijn diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een offerte voor airless latex spuiten.