Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Beerenplaat. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs in Beerenplaat

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Poortugaal, Oud-Beijerland, Rhoonse Veer, Hekelingen, Meeuwenplaat, Zinkweg, Nieuw-Beijerland, Hoogvliet, Rhoon, Moleneind en bij u inBeerenplaat?

Airless Latex Spuiten Beerenplaat.

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor rekent. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Beerenplaat? Meer informatie over Beerenplaat.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn verschillende type verfspuiten. Er zijn er die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Ook kun je kiezen uit meerdere kleuren, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een offerte voor prijs latex spuiten.