Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Elshout. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten in Elshout

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Kinderdijk, Schuwacht, Krimpen aan de Lek, Tiendweg-West, Ridderkerk, Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam, Oude-Molen, Lekkerkerk, Kortland en bij u inElshout?

Latex Spuiten Elshout.

Is latex verf spuiten goedkoop?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Het allerbeste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Elshout? Meer informatie over Elshout.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Ook zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleuren, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor latex spuiten plafond.