Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Drimmelen. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten in Drimmelen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Oud-Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Helkant, Gaete, Lage Zwaluwe, Blauwe Sluis, Strooiendorp, Binnen-Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Zevenhuizen en bij u inDrimmelen?

Latex Spuiten Prijs Drimmelen. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Het allerbeste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Drimmelen? Meer informatie over Drimmelen.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een offerte voor goedkoop latex spuiten.