Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Driehoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Driehoek Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Nieuwemolen, Zevenhuizen, Kwartier, Heijningen, Oudemolen, Stadse Dijk, Fijnaart, Oranjeoord, Helwijk, Kade en bij u inDriehoek?

Latex Spuiten Of Rollen Driehoek. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Driehoek? Meer informatie over Driehoek.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een prijs voor prijs latex spuiten.