Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Driebruggen. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten in Driebruggen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Langeweide, Langeweide, Hogebrug, Waarder, Oukoop, Ruigeweide, Hekendorp, Papekop, Nieuwerbrug, Goejanverwelle en bij u inDriebruggen?

Latex Spuiten Plafond Driebruggen. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn alleszins normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Latex verf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Driebruggen? Meer informatie over Driebruggen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn verschillende type verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een prijs voor voordelig latex spuiten.