Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Brandwijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Brandwijk Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Gijbeland, De Donk, Molenaarsgraaf, Vuilendam, Laag-Blokland, Bleskensgraaf, Hofwegen, Ammerssluis, Ottoland, Groot-Ammers en bij u inBrandwijk?

Latex Spuiten Met Compressor Brandwijk. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga daarom voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Late kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Brandwijk? Meer informatie over Brandwijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat veel sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit meerdere kleuren, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van kosten latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.