Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bovenberg. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Bovenberg

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in De Hem, Bonrepas, Schoonhoven, Gelkenes, Schoonouwen, Bovenstad, Tussenlanen, Liesveld, Polsbroek, Kadijk en bij u inBovenberg?

Airless Latex Spuiten Bovenberg. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel structuur achterblijft, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Bovenberg? Meer informatie over Bovenberg.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit meerdere kleuren, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.