Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bekenes. Meer dan 25 jaar expertise!

Bekenes Goedkoop Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in De Bree, Rietveld, Barwoutswaarder, Nieuwerbrug, Weijland, Waarder, Weijpoort, Kromwijk, Diemerbroek, Zegveld en bij u inBekenes?

Kosten Latex Spuiten Bekenes. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga dan natuurlijk ook voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Late kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Bekenes? Meer informatie over Bekenes.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wie is het beste?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor plafond latex spuiten.