Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zouteveen. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Zouteveen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Negenhuizen, Schipluiden, Abtswoude, Hodenpijl, Vlaardingen, Kerkhuurt, Oostbuurt, Gaag, Maasland, Burgersdijk en bij u inZouteveen?

Latex Spuiten Plafond Zouteveen. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Zouteveen? Meer informatie over Zouteveen.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor voordelig latex spuiten.