Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zegveld. Meer dan 25 jaar expertise!

Zegveld Voordelig Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Zegvelderbroek, Rietveld, Barwoutswaarder, Meije, De Bree, Bekenes, Weijland, Nieuwerbrug, Weijpoort, Kromwijk en bij u inZegveld?

Goedkoop Latex Spuiten Zegveld. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Zegveld? Meer informatie over Zegveld.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Bovendien zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een offerte voor latex spuiten met compressor.