Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Woubrugge. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten in Woubrugge

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Ofwegen, ’s-Molenaarsbuurt, Gnephoek, Ridderbuurt, Oudshoorn, Hoorn, Alphen aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn, Hoogmade, Rijpwetering en bij u inWoubrugge?

Prijs Latex Spuiten Woubrugge. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Woubrugge? Meer informatie over Woubrugge.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.