Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Windas. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Windas

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Schiedam, Kerkhuurt, Kandelaar, Zweth, Zouteveen, Abtswoude, Vlaardingen, Negenhuizen, Heijplaat, Pernis en bij u inWindas?

Latex Spuiten Kosten Windas. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga daarom voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het allerbeste en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Windas? Meer informatie over Windas.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van plafond latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.