Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Vijcie. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor Vijcie

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Buurtje, De Werken, Schans, Werkendam, Boven-Hardinxveld, Peursum, Steurgat, Giessenburg, Schelluinen, Groote Haar en bij u inVijcie?

Kosten Latex Spuiten Vijcie.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga daardoor voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Late kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Vijcie? Meer informatie over Vijcie.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten of rollen? Vraag dan een prijs aan.