Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Tiendweg-West. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Tiendweg-West

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Schuwacht, Elshout, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Loet, Alblasserdam, Ouderkerk aan den IJssel, Oudeland en bij u inTiendweg-West?

Airless Latex Spuiten Tiendweg-West. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel eenvoudig. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Tiendweg-West? Meer informatie over Tiendweg-West.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.