Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Stuifakker. Meer dan 25 jaar expertise!

Stuifakker Latex Spuiten Prijs

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Rockanje, Helhoek, Heveringen, Oostvoorne, Strype, Tinte, Kruiningergors, Nieuw-Helvoet, Nieuwenhoorn, Brielle en bij u inStuifakker?

Plafond Latex Spuiten Stuifakker. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel eenvoudig. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Stuifakker? Meer informatie over Stuifakker.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van voordelig latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.