Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Spijkenisse. Meer dan 25 jaar expertise!

Spijkenisse Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in De Hoek, Biert, Simonshaven, Hekelingen, Moleneind, Meeuwenplaat, Nieuw-Beijerland, Geervliet, Zuidland, Oosthoek en bij u inSpijkenisse?

Goedkoop Latex Spuiten Spijkenisse.

Is latex verf spuiten voordelig?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Spijkenisse? Meer informatie over Spijkenisse.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal beslist geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een prijs voor prijs latex spuiten.