Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in ’s-Gravenweg. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten ’s-Gravenweg

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Kortenoord, Klein Hitland, IJssellaan, Lageweg, Groot Hitland, IJsseloord, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Groeneweg, Capelle aan den IJssel en bij u in’s-Gravenweg?

Plafond Latex Spuiten ’s-Gravenweg. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over muren spuiten met latex

Latex verf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in ’s-Gravenweg? Meer informatie over ’s-Gravenweg.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.