Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rockanje. Meer dan 25 jaar expertise!

Rockanje Latex Spuiten Prijs

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Stuifakker, Helhoek, Strype, Heveringen, Oostvoorne, Nieuw-Helvoet, Tinte, Nieuwenhoorn, Hellevoetsluis, Kruiningergors en bij u inRockanje?

Latex Spuiten Prijs Rockanje. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Rockanje? Meer informatie over Rockanje.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er zijn diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.