Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nieuwenhoorn. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten Nieuwenhoorn

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Vlotbrug, IJzerenbrug, Nieuw-Helvoet, Hellevoetsluis, Strype, Tinte, Vierpolders, Tweede Vlotbrug, Oudenhoorn, Rockanje en bij u inNieuwenhoorn?

Latex Spuiten Plafond Nieuwenhoorn.

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Uiteindelijk om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Nieuwenhoorn? Meer informatie over Nieuwenhoorn.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal zeker geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de roller. Natuurlijk ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een offerte voor airless latex spuiten.