Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kade. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Kade

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Fijnaart, Kreek, Nieuwemolen, Oudemolen, Oude Stoof, Kwartier, Noordhoek, Zwingelspaan, Driehoek, De Druif en bij u inKade?

Latex Spuiten Kosten Kade. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Tenslotte om het allerbeste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Kade? Meer informatie over Kade.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je zal dan ook geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag om een prijs voor latex spuiten met compressor.