Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zevenhuizen. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Zevenhuizen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Heijningen, Driehoek, Oranjeoord, Kwartier, Stadse Dijk, Nieuwemolen, Helwijk, Oudemolen, Fijnaart, Willemstad en bij u inZevenhuizen?

Latex Spuiten Prijs Zevenhuizen. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Tips over muren spuiten met latex

Latexverf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Zevenhuizen? Meer informatie over Zevenhuizen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur gemakkelijk op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.