Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Watertuin. Meer dan 25 jaar expertise!

Watertuin Latex Spuiten Prijs

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Oud-Ade, Leiden, Zevenhuizen, Rijpwetering, Hoogmade, Leiderdorp, Warmond, Ofwegen, Achthoven, Hoge Rijndijk en bij u inWatertuin?

Plafond Latex Spuiten Watertuin.

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Late kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Watertuin? Meer informatie over Watertuin.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor latex spuiten prijs.