Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Wassenaar. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Wassenaar

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in De Kieviet, Kerkehout, Kievietsduin, Leidschendam, The Hague, Den Deijl, Voorburg, Scheveningen, Rijksdorp, Veur en bij u inWassenaar?

Latex Spuiten Kosten Wassenaar. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Wassenaar? Meer informatie over Wassenaar.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.