Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Vierpolders. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Vierpolders

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Brielle, Zwartewaal, Tweede Vlotbrug, Tinte, Nieuwenhoorn, IJzerenbrug, Strype, Heenvliet, Vlotbrug, Rozenburg en bij u inVierpolders?

Latex Spuiten Plafond Vierpolders. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Vierpolders? Meer informatie over Vierpolders.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit meerdere kleuren, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.