Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Sliedrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen Sliedrecht

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Baanhoek, Wijngaarden, Matena, Giessendam, Oosteind, Blaasbalg, Kop van ’t Land, Hofwegen, Bleskensgraaf, Papendrecht en bij u inSliedrecht?

Latex Spuiten Met Compressor Sliedrecht. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Tenslotte om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achterblijft, eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Sliedrecht? Meer informatie over Sliedrecht.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleuren, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor plafond latex spuiten.