Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Simonshaven. Meer dan 25 jaar expertise!

Simonshaven Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Moleneind, Spijkenisse, Hekelingen, Biert, De Hoek, Nieuw-Beijerland, Oosthoek, Piershil, Zuidland, Goudswaard en bij u inSimonshaven?

Latex Spuiten Kosten Simonshaven. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Simonshaven? Meer informatie over Simonshaven.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, welke is het beste?

Er zijn diverse type verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Bovendien zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.