Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rietveld. Meer dan 25 jaar expertise!

Rietveld Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Barwoutswaarder, Bekenes, De Bree, Nieuwerbrug, Zegveld, Weijland, Kromwijk, Zegvelderbroek, Weijpoort, Waarder en bij u inRietveld?

Latex Spuiten Kosten Rietveld.

Is latex verf spuiten goedkoper?

Wie een prijs gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Late kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Rietveld? Meer informatie over Rietveld.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.