Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ouderkerk aan den IJssel. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Ouderkerk aan den IJssel

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Groot Hitland, IJsseloord, Klein Hitland, ’s-Gravenweg, Oudeland, Loet, Lageweg, Tiendweg-West, Kortenoord, IJssellaan en bij u inOuderkerk aan den IJssel?

Prijs Latex Spuiten Ouderkerk aan den IJssel. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Latexverf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Ouderkerk aan den IJssel? Meer informatie over Ouderkerk aan den IJssel.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Natuurlijk ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een prijs voor latex spuiten prijs.