Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oud-Drimmelen. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten Oud-Drimmelen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Helkant, Gaete, Lage Zwaluwe, Blauwe Sluis, Strooiendorp, Zevenbergschen Hoek, Binnen-Moerdijk, Zevenhuizen en bij u inOud-Drimmelen?

Latex Spuiten Kosten Oud-Drimmelen. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Oud-Drimmelen? Meer informatie over Oud-Drimmelen.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Ook heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een prijs voor goedkoop latex spuiten.