Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Middelharnis. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten in Middelharnis

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Sommelsdijk, Stad aan ’t Haringvliet, Oudendijk, Oude-Tonge, Oudenhoorn, Hellevoetsluis, Zuidzijde, Goudswaard, Vlotbrug, Den Bommel en bij u inMiddelharnis?

Prijs Latex Spuiten Middelharnis. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex

Latex verf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Middelharnis? Meer informatie over Middelharnis.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. Bovendien zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van airless latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.