Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Loete. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten Loete

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in De Roemer, Voorweg, Rietveld, Noordeinde, Boskoop, Spoelwijk, Randenburg, Gouwsluis, Hazerswoude-Dorp, Middelburg en bij u inLoete?

Latex Spuiten Met Compressor Loete. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Tenslotte om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Loete? Meer informatie over Loete.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor airless latex spuiten.