Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Langeweide. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Langeweide

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Langeweide, Hogebrug, Driebruggen, Oukoop, Hekendorp, Ruigeweide, Boven-Haastrecht, Goejanverwelle, Waarder, Stein en bij u inLangeweide?

Voordelig Latex Spuiten Langeweide. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Langeweide? Meer informatie over Langeweide.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een offerte voor latex spuiten kosten.