Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kievietsduin. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Kievietsduin

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in De Kieviet, Wassenaar, Kerkehout, Rijksdorp, Den Deijl, Maaldrift, Leidschendam, De Pan, Valkenburg, Rijndijk en bij u inKievietsduin?

Goedkoop Latex Spuiten Kievietsduin. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Kievietsduin? Meer informatie over Kievietsduin.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Tevens heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor airless latex spuiten.