Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kerkhuurt. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Kerkhuurt

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Windas, Schiedam, Kandelaar, Zweth, Abtswoude, Zouteveen, Negenhuizen, Vlaardingen, Schipluiden, Oude Leede en bij u inKerkhuurt?

Latex Spuiten Kosten Kerkhuurt. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Kerkhuurt? Meer informatie over Kerkhuurt.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een offerte voor latex spuiten met compressor.