Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Groot Hitland. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Groot Hitland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in IJsseloord, Ouderkerk aan den IJssel, ’s-Gravenweg, Klein Hitland, Kortenoord, Lageweg, Capelle aan den IJssel, IJssellaan, Oudeland, Stormpolder en bij u inGroot Hitland?

Latex Spuiten Met Compressor Groot Hitland. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is allemaal heel eenvoudig. Tenslotte om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Groot Hitland? Meer informatie over Groot Hitland.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een prijs voor latex spuiten kosten.