Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Den Hoorn. Meer dan 25 jaar expertise!

Den Hoorn Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Zoetermeer, De Kruisweg, Hollevoeterbrug, Benthuizen, Bleiswijk, Moerkapelle, Noordeinde, Gelderswoude, Katwijkerlaan, Hogeveen en bij u inDen Hoorn?

Latex Spuiten Met Compressor Den Hoorn. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Den Hoorn? Meer informatie over Den Hoorn.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer te zien achteraf. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een offerte aan.