Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Berkel. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Berkel

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Rodenrijs, Oost-Meerpolder, Noordeinde, Oude Leede, Bergschenhoek, Vlieland, Pijnacker, Delfgauw, Bleiswijk, Noukoop en bij u inBerkel?

Kosten Latex Spuiten Berkel.

Voordelig latex verf spuiten.

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Tenslotte om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Berkel? Meer informatie over Berkel.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van kosten latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.